Gravid igen <3

Gravid, Hälsa, Familj

Den 24 oktober dök det här svaga strecket upp på ett test. Ett test jag tog mest för att bekräfta att jag inte var gravid och skulle sluta hoppas. Fick till och med min mens (dock en vecka sen) som sen tvärt upphörde efter bara 1,5 dag.. Fundersam så tog jag ett test igen (testat negativt tidigare) och så dök det upp... Så svagt att jag inte litade på det, haha! Så blev några tester till!

Mådde bra och levde som vanligt fram till vecka 7 ungefär (tror jag var i vecka 4 när vi fick veta). Sen i slutet av vecka 7 åkte jag på en förkylning och blev samtidigt väldigt illamående. Så illa att jag inte åt på tre dagar. Det kom upp bara av att jag tänkte på mat. Trodde att det skulle bli bättre när jag blev frisk men illamående var här för att stanna. Okej, va inte fullt lika illa, fick iaf i mig frukost och ibland även lunch.. Men nästan så illa var det fram till vecka 15. Så har ätit allt för lite mat (småätit det som funkat), kräkts ca varannan dag och bara försökt ta mig igenom alla måsten för dagen så som jobb och hämtning/lämning på förskola. Rasmus sa hela hösten att "mamma är sjuk".

Att träna har inte funnits på kartan! Så ett uppehåll från all fysisk aktivitet (inklusive promenader) på 2,5 månad blev det.

Nu mår jag iaf mycket mycket bättre! Tror aldrig jag har njutit så mycket av mat som jag gör nu, haha! Tränar igen men ingen friidrott eller annan tung träning. Men det är roligt vad såna här upplevelser kan ge en perspektiv på saker. Jag är så glad och nöjd att bara kunna röra på mig och ha energi. Så så länge jag får må så här så spelar det ingen roll vad jag kan träna, så länge jag kan hålla igång och röra på mig med energi. I vecka 17 började jag ana rörelser där inne och nu känner jag av de svagt varje dag. <3

Idag går jag in i vecka 20. Bebisen är beräknad till den 26 juni. Känns spännande och är så tacksam att få göra denna resa igen. Att ge Rasmus ett syskon att dela sin uppväxt med! <3

På tisdag ska vi på rutinultraljudet, hoppas att allt ser bra ut.

Vet inte om jag har tid att blogga igen, men känner att jag saknar lite att dokumentera saker så som jag gjorde tidigare. Är roligt att se tillbaka på gamla bilder och mysiga stunder... Vi får se helt enkelt, men i så fall är bloggen främst för min egen skull.

Gillar

Kommentarer